μικρές αγγελίες...ΧΑΘΗΚΕ έμπνευση!
Είναι ψηλή, καστανή, πολύ όμορφη!
Όποιος τη βρει να επικοινωνήσει με το ιστολόγιο parembassi.blogspot.gr
Ο ιδιοκτήτης της δε μπορεί χωρίς αυτήν!
Αμοιβή επιζητείται να δοθεί, αλλά Σαμαράς, Μπένι, Φώτης και 
οι συν αυτούς κομπανία δε το επιτρέπει! 
Εναλλακτική πληρωμή, ομόλογα ελληνικού δημοσίου! (Ρασκόλνικωφ)

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 54,5 κιλά λιπώδους ιστού σε εξαιρετική κατάσταση-προσφάτως ανακαινισθέντα, δια πάσαν χρήση. Μεταφορά και σε επαρχεία με επιβάρυνση του παραλήπτη. Δεκτά ανορεκτικά μοντέλα και αλλοδαποί. (mahler76)

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 4 φαντάροι ανεξαρτήτως ζωδίου, ηλικίας, χρώματος ματιών και σωματικής διάπλασης, εξοδούχοι τις Τετάρτες που να θέλουν να γεμίσουν το χρόνο τους!!!! Επικοινωνήστε με κ. Μαρίνα. (Μαρίνα Ζέας)

ΖΗΤΕΙΤΑΙ πωλητής γιατί βρέθηκε αγοραστής.(Πρόεδρος Α.Π.Ι.)

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ παλιά τεύχη "Ρlayboy", λόγω γάμου. (dmpoumpa)

ΩΡΙΜΟΣ κύριος, νέος στην ψυχή αναζητεί τη χαμένη του παρθενία και αθωότητα. Επικοινωνήσατε τάχιστα, προ εορτών! (tremens)

ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ του ΚΚΕ πωλείται από ατσάλι και σμάλτο, κεντημένο στο χέρι, για φινετσάτους προλετάριους, πολύτιμο οικογενειακό κειμήλιο από Οκτωβριανή Επανάσταση. Δώρο: "Τα Πάντα του Λένιν" ( 55 τόμοι, δύο ευρετήρια). (Ανδρέας Π. Φάληρο) {επωλήθη στον mahler76}

ΝΕΟΣ, όμορφος, ευκατάστατος, με ωραίο σώμα, ζητάει γνωριμία με νταλικέρηδες & οικοδόμους για απλή φιλική σχέση. (Γιώργος Βλαστός)

ΝΥΦΗ χαρίζει την πεθερά της που είναι χήρα, καλοστεκούμενη και με μεγάλη περιουσία στη Μυτιλήνη. Σας παρακαλώ, ας την πάρει κάποιος επειγόντως. Χάρη θα μου κάνετε. Ευχαριστώ. Όλγα (olga)

ZΗΤΕΙΤΑΙ ψηλός, μελαχρινός, αξύριστος να διαχειριστεί κούμπωμα σουτιέν. (bremelaxrinaki-paliokoritso)

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ γάτα χρώματος γκρι, με μαύρα μάτια, μυτερή μουσούδα και μαύρη μακριά λεπτή ουρά... Τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον αρουραίος είναι αλλά και πάλι χαρίζεται! (Partali)

ΖΗΤΩ να μου χαρίσουν 42άρα plasma τηλεοράσης, στερεοφωνικό συγκροτήμα, υπολογιστής, ipad, αυτοκίνητο, σκάφος αναψυχής, καταθέσεις στο εξωτερικό. ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ. (zouzou)

ΞΑΚΟΥΣΤΗ Λεκάνα, αξιόλογη, με επίπεδο και αξιοπρέπεια, μορφωμένη, δυσεύρετος χαρακτήρας, εχέμυθη και διακριτική ζητά εργασία σε στούντιο και παντός είδους οικοίες σε εσωτερικό και εξωτερικό. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6969222222. Ζητήστε την Κυρία Τούλα. (christina)

ΠΩΛΕΙΤΑΙ κυβέρνηση και έθνος σε τιμή προσφοράς... Μαζί έρχονται και τα προικιά της, κάτι νησάκια που τα λούζει ο ήλιος! Βρίσκεται σε κεντρικό προάστιο της Ευρώπης, άλλα σε σύνορα με council χώρες της Ασίας. Υπάρχει αλληλεπίδραση! (Froghall)

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 3 κλούβες μανταρίνια ακουκούτσωτα, και άλλες 3 πορτοκάλια ναβαλίνες. 3 μπάλες τριφύλλι και 10 ρίζες ελιές ποτιστικές. (christina)

ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ, αβίαστα, αβάδιστα, αυταρχικά, αβάσταχτα, αξιόλογη λεκάνα αναλαμβάνει παντός είδους "μερεμέτια". Απόλυτη εχεμύθεια, θα προτιμηθούν μόνο σοβαρές προτάσεις. Τηλέφωνο: 6969222222, να ξαναζητήσετε την κυρία Τούλα. (christina)

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ πετιμέζι σε μεγάλη ποσότητα για παρασκευή γλυκών εδεσμάτων, π.χ. μουστοκούλουρα και διάφορα άλλα. Τηλέφωνο: 6969333333, να ζητήσετε την Κυρία Αθηνά - Σμηνάρχου. (christina)

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, Ζουζούνα, κοκκινομάλλα, γιατί δεν την αντέχω κι όποιος αντέξει. (ZouZouna)

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ το κορμί μου σε νεαρές κορασίδες που έχουν νιώσει το σκίρτημα του εφηβαίου τους για παραπάνω ενασχόληση και γνωριμία με τον κύριο G. Αυτόν τον άγνωστο. Monsieur τραβολτά. (Monsieur Cannibal)

ΠΩΛΕΙΤΑΙ κοπάδι αιγοπροβάτων ελαφρώς μεταχειρισμένο με αυτόματο σύστημα αρμέγματος. Έχουν γίνει τα τρία πρώτα σερβίς και πάνε τώρα για το μεγάλο... Δίδεται εντελώς δωρεάν το τσοπανόσκυλο, σχεδόν ατρακάριστο και στάνη σε πλαγιά με άνετο πάρκινγκ. Λίγα μέτρα απο τη στάνη υπάρχει και νυχτερινό κέντρο με αλοδαπάς για να περνάτε τις ώρες σας μέχρι το ξημέρωμα τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Με την υπογραφή των συμβολαίων το κλειδί της στάνης στα χέρια σας. Για πληροφορίες τηλ.009066601110222 κ.Μητσάρα της Θοδωρούς. (mitsopd) {επωλήθη στη Λεκάνα}

ΖΗΤΩ να μου χαρίσουν βίλα πεντακόσια τετραγωνικά στην Εκάλη ή την Πεντέλη. Μόνο σοβαρές προτάσεις! (ria)

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ μελιστάλαχτη blogger για να απαντάει πετιμεζάτα σε σχόλια. Τιμή συζητήσιμη! Τηλέφωνο: 6969555555 ζητήστε την κυρία Τούλα, αλλιώς να αφήσετε μήνυμα στον τηλεφωνητή μετά το χαρακτηριστικό σήμα. Ευχαριστώ! (christina)

ΚΑΛΟΓΡΙΑ άνω των 20 ετών έρχεται στο χώρο σου για εξομολόγηση, τρισάγιο και εξορκισμό. Τηλ. 666666666666666 κύρ. Θανάση. (mitsopd)

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ μαξιλάρια ελαφρώς μεταχειρισμένα για σεξουαλική διαπαιδαγώγηση γνωστού σκύλου. Αποκλείεται η περιοχή της Ηλιούπολης. Τα πήρε όλα. (Κυπαρησία Σ.)

ZΗΤΕΙΤΑΙ Άντρας να μου αποδείξει ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να είναι άνω των 30 και κάτω των 50, να έχει ελληνική υπηκοότητα και ιθαγένεια να μην έχει υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου και να σέβεται τα παντελόνια που φοράει. Αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές από άντρες με προχωρημένη "εγκυμοσύνη" (φαλακροί δεκτοί). Πληροφορίες στο 6996-6900069 (ΛΙΑΚΑΔΑ)

ΖΗΤΕΙΤΑΙ εργασία με μισθό 3.000€ 6ωρό ωράριο, χωρίς πολλές υποχρεώσεις. (ioannis_the_great)

ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΩ λάδι πρώτης ποιότητας και τελευταίας εσοδείας με σπίτι, αυτοκίνητο, οικόπεδο, λεφτά, κρέας ή ψάρι. (ioannis_the_great)

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ χρέη γιατί δεν έχω κανένα και φοβάμαι ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για μένα και την υγεία μου καθώς δεν τους χρωστάω. (ioannis_the_great)

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ κότες αλανιάρες γιατί δεν κάθονται του κόκκορα. (ioannis_the_great)

ΨΑΧΝΩ έναν κλώνο, να πηγαίνει όπου του πω, για λογαριασμό μου. Δεν είναι τίποτα δύσκολο νομίζω, αρκεί να μου μοιάζει και θα τα βρούμε εμείς. Προσφέρω, ένα κινητό για να μπορούμε να επικοινωνούμε, καλό μισθό και ασφάλεια ψυχικής υγείας για παν ενδεχόμενο. Ευχαριστώ πολύ. (Lyriel B)

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ δύο άλογα, το ένα τ' άλογο να είναι άσπρο, και τ' άλλο τ' άλογο να είναι μαύρο. Να δέχονται καπίστρωμα απαραιτήτως! Τηλέφωνο: 6969888888, καταντάει κουραστικό, αλλά θα ζητήσετε την κυρία Τούλα! ΥΓ: Τα άτια θα χρησιμοποιηθούν για φύλαξη ράντζου-στάνης με αιγοπρόβατα. Τυχόν εκπαίδευση τους θα προτιμηθεί.(christina)

ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ, νεανίζων, μεσήλικος, (κοινώς τζόβενον) μόλις 41 Δεκεμβρίων, με εξαιρετική προϋπηρεσία στας Γραφικάς Τέχνας και στας Γραφικάς Καταστάσεις αναζητεί εργασίαν. Προθυμία πλουσία, αντοχαί μεγάλαι και τραναί και ό,τι προαιρείσθε παρακαλώ δεν κάνει τίποτις, μην το συζητάτε. (tremens)

Δεν υπάρχουν σχόλια: